Centrul medical Medicii

Sanatate si Asistenta Sociala   Pitesti   14 vizualizări Referinţă: 1237

Locatie: Pitesti


MISIUNEA:

Perfecționarea serviciilor medicale definite prin grija și respectul fata de pacienți cu scopul de a-i reda sănătatea fiecărui pacient, asigurând o evaluare corectă a stării de sănătate, printr-un diagnostic precis şi rapid.

Satisfacerea celor mai exigente așteptări în identificarea și soluționarea nevoilor de sănătate ale pacienților care adera la serviciile medicale oferite în Clinica

Preocuparea constanta pentru asigurarea unui nivel înalt de pregătire al personalului și alinierea la noile tehnologii

VIZIUNEA:

Credem intr-un sistem medical COMPLET , PERFORMANT , CORECT și ACCESIBIL, sănătatea pacientului fiind pe primul loc . Un furnizor puternic, profesionist și certificat este garanția unor rezultate corecte și a unui diagnostic exact.

VALORI:

Respectul fata de pacient : pentru că Medicii îți înțelege problemele, iar tu vii cu încredere la noi.

Grija pentru sănătatea pacientului Eficiența:Pentru că știm că timpul tău este prețios, îți oferim rezultate exacte pentru un diagnostic corect, rapid și precis.

Profesionalismul si integritatea echipei:Pentru că utilizăm tehnologie de ultimă oră și personal medical cu experiență, care se perfecționează continuu .

Mediciise impune ca furnizor de top de servicii medicale clinice și de laborator, tocmai prin calitatea dovedită a serviciilor pe care le livrăm și prin respectarea unui standard de calitate pe care pacientii noștri, actuali sau potențiali, pot fi siguri că îl vor găsi în clinica noastra.

Alte detalii

Adresa
Bd. I.C. Bratianu, bl. A5, sc. A (mezanin)
Youtube video: