Clinica Stomatologica Doctor Besliu

Sanatate si Asistenta Sociala   Pitesti   18 vizualizări Referinţă: 1244

Locatie: Pitesti


Istoria noastra incepe in 1993, cand Dr. Besliu, unul din pionierii stomatologiei in Pitesti, deschide printre primele cabinete stomatologice private din Pitesti.

De atunci au trecut 21 ani, cabinetul s-a transformat in clinica, iar echipa noastra s-a marit considerabil. Primul recrutat a fost Dr. Lucian Lelescu, urmat mai apoi de Dr. Popescu Simona. Fiica Doctorului Besliu, Dr. Geogescu Flavia s-a alaturat echipei in 2007, iar in 2012 a devenit completa cu Dr. Adrian Dumitru. Acum formam o echipa din 5 medici tineri, toti sub atenta indrumarea a Doctorului Besliu.

De indata ce veti ajunge la clinica noastra veti stii ca sunteti in locul potrivit pentru ca dorinta noastra este de a va oferi o experienta placuta si un zambet fericit.

Telul nostru este ca pacientul sa primeasca cea mai buna solutie stomatologica, venind in ajutorul sanatatii, esteticii si bunastarii acestuia. Noi va vom explica toate optiunile de tratament, pentru ca impreuna sa putem alege cea mai buna varianta de tratament.

Noi, Clinica Stomatologica Dr. Besliu, vrem sa ne mentinem in topul celor mai performante clinici stomatologice prin respectarea unui crez simplu:

Facem tot posibilul ca pacientii nostrii sa fie multumiti de serviciile noastre si sa le castigam increderea.

Fiecare pacient este important pentru noi si este tratat in mod special. Serviciile noastre sunt de cea mai buna calitate astfel ca toti pacientii nostri sa fie in permanenta multumiti si cu zambetul pe buze.

Vrem sa legam relatii de durata, bazate pe incredere si respect reciproc. De aceea loialitatea este un criteriu de baza pentru relatiile noastre.

Pretuim oamenii care lucreaza cu pasiune si sunt pasionati de progres. De aceea, noi suntem intr-o continua informare in domeniu si folosim tehnologii de ultima ora.

Pentru ca noi suntem ceea ce Dumneavoastra aveti nevoie, va asteptam cu nerabdare sa va cunoastem si sa va redam zambetul dumneavoastra si familiei.

Alte detalii

Adresa
Bulevardul Fratii Golesti, Nr.4