EXC - INCHIRIERI AUTO

Auto   Alba Iulia   14 vizualizări Referinţă: 1246

Locatie: Alba Iulia


Suntem o companie cu personal tanar si bine calificat ce oferta servicii de rent a car - inchirieri auto avand sediul principal in Aiud. Punem intotdeauna pe primul loc calitatea serviciilor furnizate in materie de rent a car - inchirieri auto, acestea identificandu-se prin promptitudine, seriozitate, rapiditate si profesionalism si dorim sa ne ridicam la exigentele celui mai pretentios client.

Profesionalismul si disponibilitatea 24h/24 este responsabilitatea tuturor angajatilor nostri. Personalul calificat, competent si imbunatatirea continua a serviciilor in materie de inchirieri auto - rent a car au adus la cresterea numarului de clienti intr-un timp foarte scurt.

Cartea de vizita care ne recomanda consta in siguranta colatoriei clientului, precum si in punctualitatea cu care furnizam serviciile de inchirieri auto - rent a car in Aiud, Alba Iulia, Cluj Napoca si Deva.

Intreaga echipa este dedicata atingerii unui nivel de servicii de calitate ce va depasi exigentele dumneavoastra. Relatia cu principalii nostri clienti se bazeaza pe un raport calitate pret avantajos pentru a-i fideliza si a-i pastra multumiti.

Alege serviciile de inchirieri auto - rent a car de la EXC - Car Rental Services cu sediul principal in Aiud, judetul Alba.

Alte detalii

Adresa
Bd. Revolutiei 1989 Nr. 55