MAX LOADS

Servicii de transport   Alba Iulia   15 vizualizări Referinţă: 1255

Locatie: Alba Iulia


MAX LOADS este o companie in crestere care aduce impreuna o echipa de profesionisti cu experienta in industria logistica, in transportul de echipamente, instalarea si mutarea de bunuri de valoare mare si in transporturile agabaritice.

Oferim solutii complete si customizate cu utilaje performante si specializate pentru livrarile de echipamente, bunuri de valoare mare si in transportul agabaritic. Avem avantajul flexibilitatii eficientei si care aduc un beneficiu real clientilor nostri.

Raspundem cu entuziasm si promptitudine solicitarilor privind transporturile de echipamente, bunuri de valoare mare si transport agabaritic cu maximum de disponibilitate si interes. Pentru transportul de echipamente si aparatura asiguram instalarea si montajul cu personal calificat.

Profesionalismul si paleta complexa de servicii oferite vin in intampinarea celor mai dificile sarcini pentru a asigura un transport de calitate, cu punctualitate, in conditii de siguranta si cu un tarif competitiv, in fiecare situatie.

Alte detalii

Adresa
Strada Tudor Vladimirescu 48