TripMe

Agentii de turism   Alba Iulia   12 vizualizări Referinţă: 1262

Locatie: Alba Iulia


Cum definim TURISMUL ?

In anul 1986, in Dictionarul Explicativ turismul a fost definit ca Activitate cu caracter sportiv, constind din parcurgerea, pe jos sau cu un vehicul, a unor regiuni (mai indepartate) cu peisaje pitoresti sau interesante din punct de vedere stiintific, cativa ani mai tarziu, in anul 2010, s-a revenit cu o mica completare Activitate cu caracter recreativ sau sportiv, constand din parcurgerea pe jos sau cu diferite mijloace de transport a unor distante, pentru vizitarea regiunilor pitoresti, a localitatilor, a obiectivelor culturale, economice, istorice etc.

Din punctul nostru de vedere, turismul este de fapt "arta de a calatori de placere, activitatea din timpul liber care consta in a voiaja sau locui departe de locul de resedinta, pentru distractie, odihna, imbogatirea experientei si a culturii datorita cunoasterii unor noi aspecte umane si a unor peisaje necunoscute.Sunteti curiosi de unde am rasarit ?

TripMe.ro - un portal turistic conceput de echipa Focus Tour pentru a ingloba si a va da posibilitatea de a va construi singuri vacanta mult dorita. Rezervarile online fiind utilizate din ce in ce mai mult în domeniul hotelier, al transporturilor aeriene, dar si pentru serviciile de inchiriere autoturisme.

TripMe.ro va ofera astfel o multitudine de pachete turistice, variante individuale cat si cu transport avion sau autocar.

TripMe.ro va ofera astfel prin contracte directe, fara intermediari, oferte de vacanta; super deals; oferte speciale si early booking pentru Romania, Bulgaria, Turcia, Grecia, Republica Dominicana, Mexic, Cuba, Jamaica, Brazilia, Senegal; croaziere in intreaga lume, precum si garantia unui concediu placut si in siguranta.

Noi, echipa TripMe.ro, consideram ca pentru definirea conceptului este important scopul calatoriei, personalitatea turistului, distanta si durata deplasarii.

Multumim turistilor care au ales sa calatoreasca cu noi de-a lungul anilor si promitem ca si pe viitor ne vom mentine standardul la fel de inalt si servicii turistice oferite de cea mai buna calitate.

Alte detalii

Nume Comercial
Focus Serv Srl
CUI
RO16564880
Adresa
Toporasilor CT14