Grădinița Lumea Prichindeilor

Educatie   Pitesti   14 vizualizări Referinţă: 1270

Locatie: Pitesti


Povestea noastră

Grădinița Lumea Prichindeilor situată lângă pădurea Trivale cu o curte imensă,ideală pentru a petrece și a desfășura activități în aer liber.

În programul Grădiniței Lumea Prichindeilor, fiecare copil în parte este respectat, unic și valoros pentru ceea ce este,beneficiază de dreptul de a fi ascultat și înțeles așa cum este ca și individ și membru al comunității din care face parte.

Lumea Prichindeilor

Personalul calificat al grădiniței noastre susține dezvoltarea copiilor și educarea lor timpurie, fapt care se reflectă și în atitudinea și comportamentul lor. Valorile fundamentale ale acestui stil de educatie includ eliminarea violenței, rasismului, bullyingului și discriminării.

De asemenea, drepturile copilului sunt pe deplin respectate in cadrul Lumea Prichindeilor acestora fiindu-le respectat dreptul de a se juca️, de a învăța și de a se bucura de procesul educațional. În plus, copiii vor veni fără griji, vor pleca cu o stare de bine incredibilă,vor învăța valori importante care le vor fi de folos pe viitor.

Grădinița Lumea Prichindeilor inspiră un stil de viață sănătos și sustenabil și se axează pe învățare, nu pe conținut,învățarea fiind eficientă atunci când se petrece într-un mediu emoțional pozitiv.

Ne dorim ca prichindeii noștri să ajungă să se simtă prieteni cu profesorul lor, pentru a se produce adevărata magie a procesului de învățare, pentru că nu se va mai baza doar pe curiozitate ci și pe colaborare, încredere,susținere și atașament sigur.

Alte detalii

Adresa
Strada Frasinului 11