OMIG

Utilaje si Echipamente   Alba Iulia   11 vizualizări Referinţă: 1275

Locatie: Alba Iulia


Datorită experienței acumulate de-a lungul anilor în domeniul carierelor, minelor și reciclării, astăzi este capabilă să abordeze orice problemă legată de tratarea celor mai variate materiale.

OMIG urmărește clientul încă de la primele etape ale studiului de fezabilitate, în timpul proiectării, construcției și instalării. De fapt, compania colaboreaza cu un departament tehnic capabil sa proiecteze si sa studieze cele mai bune solutii pentru a satisface fiecare necesitate a clientului.

Colaboratorii Omig sunt dotati cu utilaje de ultima generatie, spatii mari si personal calificat si flexibil care garanteaza satisfactia maxima a clientilor. Departamentul tehnic este capabil să dezvolte soluții de ultimă generație și, datorită utilizării software-ului de ultimă generație, însoțește clientul în diferitele etape ale proiectului, de la studiul de fezabilitate până la implementarea finală.

De-a lungul anilor, OMIG a devenit sinonim cu fiabilitatea și competența în proiectarea, construcția și asamblarea mașinilor și sistemelor pentru concasare si sortare agregate. In Romania, compania a fost înființată în anul 2002 și, a devenit în scurt timp un punct de referință pentru companiile din sectorul carierelor.

OMIG produce cele mai calitative concasoare fixe care asigura un raport cost / tona foarte bun si o calitate (Poliedricitate) a materialului excelenta. Posesorii a echipamentelor OMIG dispun de un serviciu after market 24/7 pentru orice problema care poate aparea. Piese consumabile (Ciocane blindaje etc) sunt disponibile si livrate intru-un timp foarte scurt.

Alte detalii

Adresa
Detunata nr. 51/35