Solina România

Industria alimentara   Alba Iulia   13 vizualizări Referinţă: 1282

Locatie: Alba Iulia


SOLINA ROMÂNIA PARTE A GRUPULUI SOLINA

Solina Romania (ex Supremia Grup) a fost fondată în anul 2000 cu capital integral românesc. Începând cu 2010 și până astăzi, Solina România este lider al pieței de ingrediente alimentare din România și din Europa de Est. Solina este de asemenea un furnizor important de soluții tehnologice personlizate pentru clienți din industrie.

Astăzi, Solina Romania, membră a grupului Solina, este unul dintre jucătorii importanți la nivelul pieței Est Europene. Exportăm pe 2 continente și achiziționăm materie primă din 41 de țări. Avem peste 200 de angajați care sunt permanent provocați la o carieră de succes.

CERCETARE ȘI DEZVOLTARE INOVATIVĂ

Inovarea și diversificarea gamei de produse Solina România este preocuparea principală a departamenului de cercetare și dezvoltare și a specialiștilor din stația pilot de cercetare aplicativă, în cadrul căreia se respectă întocmai etapele esențiale ale procesul de producție, iar produsele astfel rezultate sunt prezentate drept mostre clienților.

Echipa compusă din ingineri tehnologi în industria alimentară este pregătită oricând să ofere reţete inovatoare şi soluţii practice bazate pe cunoaşterea tendinţelor pieţei și pe solicitările clienților, adaptându-se acestora.

Solina România contribuie în fiecare zi la îndeplinirea misiunii de a face mâncarea să conteze pentru consumatori și pentru planetă, fiind parteneri în reinventarea constantă a soluțiilor dedicate industriei alimentare. Solina deține două stații pilot de testare pentru a furniza soluții complete în industria alimentară.

SISTEM DE MANAGEMENT BAZAT PE FILOZOFIA KAIZEN

Solina România este prima companie activă în industria alimentară din România, care și-a dezvoltat propriul sistem de management bazat pe filozofia Kaizen, bazat pe modelul Managing by Harmony.

Sistemul de Management Solina Romania (SMSRo), având la bază filosofia Kaizen, este implementat la nivelul întregii companii și susține dezvoltarea și îmbunătățirea la nivel strategic și operațional. Solina Romania este prima companie activă în industria alimentară din România, care a implementat acest tip de management. Rezultatele obținute în cadrul acestui program sunt recunoscute la nivel internațional, compania noastră devenind un punct de referință în acest sens.

Alte detalii

Adresa
Calea Ciugudului no 7