Elit

Industria alimentara   Cugir   10 vizualizări Referinţă: 1285

Locatie: Cugir


Suntem una dintre cele mai importante companii de pe piața de produse din carne și mezeluri din România, cu o experienta de peste 14 ani în acest domeniu. Capitalul nostru este 100% românesc și încă de la început am surprins prin dezvoltarea în ritm continuu, mărirea treptată a capacităţii de producţie şi prin calitatea produselor oferite. Cu siguranță, compania noastră s-a dezvoltat datorită oamenilor dedicati care sunt direct implicați în procesul de producție. În prezent avem un număr de 1256 angajați, o producție de 1500 t/lună preparate și 1000 t/lună carne proaspătă. Acest lucru a fost posibil prin extinderea permanentă a capacității de producție, a portofoliului de produse și creșterea numărului de angajați.

Inovație în procesul de producție

Filozofia noastră de business ne-a condus la construirea unor spații de producție la cele mai înalte standarde europene. Lucrăm inteligent, în cele trei fabrici proprii: fabrica de la Oarda, cea de la Cugir și cea de la București pentru a pune pe mesele românilor mereu produse proaspete cu un gust desăvârșit. Fabrica noastră de la Cugir este construită în sistem monobloc, având hale de producţie pe un singur nivel, depozite cu camere frigorifice si de climatizare, laborator sanitar, depozit pentru condimente, hală desfacere, birouri, etc. Valoarea investiţiei se ridică la peste 7 milioane de euro.

Distribuție

Suntem printre primii producători de mezeluri care au recunoscut necesitatea unui sistem bine pus la punct de transport și livrare a produselor către parteneri și clienți. În momentul de față deținem una dintre cele mai impresionante si mai eficiente rețele de distribuție națională din România, cu 9 centre logistice plasate strategic pentru a transporta produsele cât mai aproape de consumatori, în toate zonele țării. Mai mult, ne putem mândri cu o flota impresionantă de peste 540 de mașini. Astfel, în termen de 24 de ore putem livra orice comandă, în orice colț al țării.

Magazine

Deținem și o rețea proprie de 50 de magazine de tip supermarket unde comercializăm o gamă largă de produse de larg consum. În cadrul magazinelor noastre proprii puteți gasi produse mereu proaspete, oferte speciale și un personal mereu amabil.