IPEC

Industria alimentara   Alba Iulia   14 vizualizări Referinţă: 1287

Locatie: Alba Iulia


IPEC SA nu este doar o afacere de succes, este Inovatie, Performanta, Eficienta, Competenta. Compania a luat nastere in 1990, ca o afacere mica de familie si a crescut treptat, imbinand experienta cu cele mai inalte standarde de calitate.

Obiectivul nostru?

Sa cream momente speciale pentru clientii nostri, sa descopere in piesele noastre bucurie, de fiecare data cand iau masa alaturi de cei dragi.

Programul de investitii este unul continuu si are ca obiectiv pastrarea companiei intre primii 3 producatori mondiali din domeniu.

Acoperirea a unui procent cat mai mare din consumul de utilitati folosind surse regenerabile.

Produsele noastre

Locul in care producem cu mare pasiune și sarguinta produsele noastre se afla in inima tarii, mai exact la Alba Iulia. Brand-ul nostru s-a nascut din dorinaa de a oferi clientilor nostri produse cu un design modern, folosind materii prime de cea mai buna calitate.

La început, activitatea societatii era formata din productie de articole ornamentale si decorative produse in cantitati mici, care erau apoi desfacute pe piata interna. Anul 1996 a adus prima schimbare majoră in abordarea strategiei de vanzari, societatea incepand o relatie de afaceri cu concernul suedez IKEA, pentru care a inceput sa produca din ce in ce mai mult, de la an la an. Astfel, dintr-o mica afacere de familie, societatea a inceput sa se transforme intr-o facilitate de productie orientata catre productia de serie, cu utilaje moderne si desfacere pe piata externa.

Seriozitatea si respectarea angajamentelor fata de partenerii de afaceri au dus la necesitatea dezvoltarii de noi capacitati de productie in condițiile cresterii constante a cererii pe piata externa.

La ora actuala, compania dispune de peste 50 de mori preparare, 2 atomizoare de producere a pulberei atomizate, 20 prese izostatice, 10 cuptoare ardere, 30 masini de glazurare si peste 350 de roboti industriali.

Alte detalii

Adresa
Str. Alexandru Ioan Cuza, Nr. 33-38