VETRO DESIGN SRL

Sanatate si Asistenta Sociala   Sector 3   18 vizualizări Referinţă: 289

Locatie: Sector 3


Importa si comercializeaza produse stomatologice, dispozitive medicale si de laborator, consumabile cosmetice profesionale, produse de igiena si curatenie, echipamente de protectie de unica folosinta.

Vetro Design este o companie cu peste 26 de ani de experiență profesională și peste 60 de angajați, operând exclusiv cu capital românesc și o CA de peste 22.500,000 RON. Compania noastră este un principal importator, distribuitor și exportator de dispozitive medicale și produse de laborator, produse medico-dentare și veterinare, articole profesionale pentru industria de înfrumusețare și produse de curățenie si igienă din România.

Cu peste 10.000 de metri pătrați de spațiu de depozitare, birouri și producție, facilități de import și distribuție dedicate, Vetro Design este unul din cele mai mari depozite de produse de unică folosință destinate domeniului sănătății din țară. În plus, echipa noastră eficientă asigură o distribuție rapidă și constantă către toți clienții din teritoriul Uniunii Europene, dar și către cei din întreaga lume.

La nivel național, suntem printre puținii producători de truse sanitare de prim ajutor, kituri de înlocuire, truse sanitare auto, truse de prim ajutor auto DIN 13164 (omologate la nivel internațional) și truse de urgență pentru cabinetele stomatologice. Toate produsele sunt avizate de Ministerul Sănătății și se diferențiază de cele concurente prin calitatea conținutului marca PRIMA.

Pe această cale vă amintim că toate instituțiile și societățile comerciale sunt obligate să aibă în dotare o trusa de prim ajutor. Viața unui om poate depinde de existența acesteia. Asigurați-vă că o aveți la îndemână și nu riscați amenzi usturătoare pentru lipsa trusei de prim ajutor.

Din anul 2016 Vetro Design confecționează uniforme profesionale. Utilizând materiale textile calitative, echipamente performante și având un personal specializat, am creat o gamă care include uniforme medicale, îmbrăcăminte de lucru pentru hoteluri și industria alimentară, uniforme pentru saloane și îmbrăcăminte de protecție. Uniformele profesionale PRIMA sunt disponibile într-o varietate de materiale, culori și modele, oferind clienților confort și stil la prețuri atractive.

Pentru că apreciem dorința clienților noștri de a fi unici, putem personaliza toate uniformele din colecția noastră prin broderie, imprimare sau serigrafie și executa modele noi pe comandă.

Alte detalii

Nume Comercial
VETRO DESIGN SRL
Adresa
Strada Soldat Constantin Dragan, Nr. 20
Youtube video: