VIRUS PROTECT SRL

Servicii   Sector 2   18 vizualizări Referinţă: 291

Locatie: Sector 2


Ofera servicii de curatenie, dezinfectie, dezinsectie si odorizare.

VIRUS PROTECT a fost înființată în anul 2014 și se ocupă cu distribuția dezinfectanților și servicii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare DDD, beneficiind de o echipă de profesioniști cu experiență și reputație în domeniu.

Capacitatea noastră de a ne adapta cu rapiditate cerințelor în continuă schimbare ale clienților și, în general, ale pieței serviciilor din domeniul produselor dezinfectante, ne-a oferit posibilitatea contractării unor clienți importanți de pe piața din România. Acest lucru a fost posibil în condițiile în care am înțeles încă de la început că unul dintre elementele cheie ale funcționării proceselor este capabilitatea personalului astfel că am întreprins mereu acțiuni care să garanteze permanența ei concordanță cu cerințele pieței.

Din grupa mare a produselor destinate curățeniei suprafețelor și obiectelor din casă se desprinde un segment distinct, foarte bine definit: cel al produselor care curăță și dezinfectează în același timp. Aceasta nu mai este doar o nişă, reprezentând deja aproximativ 25% din piaţa produselor de curăţenie, înainte de pandemie, pornind de la un nivel de sub 10% în anii 2015-2016. Dinamica se datorează gamei de dezinfectanți care nu conţin clor, un sub-segment care prezintă un interes din ce în ce mai mare pentru toate părțile implicate: producători, mari rețele de magazine, dar și utilizatori finali, în special odată cu declanșarea pandemiei.

După 1 an de la începutul pandemiei, piaţa românească a fost invadată de zeci, dacă nu sute, de produse dezinfectante contrafăcute, care reprezintă un pericol real pentru cei care le folosesc. În ciuda acestui fapt, multe firme din România au ales să cumpere produse vândute de companii neacreditate, în tentativa de a-şi reduce costurile. În aceste condiții, bazându-ne activitatea pe calitatea serviciilor precum și pe seriozitatea și profesionalismul echipei, noi cei de la VIRUS PROTECT am ales să păstrăm și chiar să creștem calitatea produselor, aliniindu-ne astfel celor mai noi tendințe din domeniu. Astfel, aplicăm cele mai înalte standarde de calitate pentru a satisface solicitările clienților, contribuind activ la succesul lor, prin lărgirea orizontului către inovație și progres în domenii noastre specifice de activitate. Această strategie ne-a permis să facem față cu succes tuturor cerințelor clienților privați și de stat, agenților economici cu destinație comercială în domeniul distribuției dezinfectanților, materialelor de protecție, a dispozitivelor medicale si serviciilor de dezinsecție, dezinfecție și deratizare DDD.

Suntem, de asemenea, dealer autorizat MIATECH USA INC. pentru România și oferim o gamă largă de servicii de distribuție a produselor dezinfectante și de protecție, a de produse în continuă extindere.

Alte detalii

Nume Comercial
VIRUS PROTECT SRL
Adresa
Str. Pepelea, Nr.1