COM INOX

Prelucrare si fabricare   Sector 5   19 vizualizări Referinţă: 297

Locatie: Sector 5


COM INOX SRL ofera clientilor sai servicii complete la standarde europene utilizand tehnici moderne, proiectari 3D , materiale de calitate si o echipa de profesionisti specializati in productia si comercializarea de mobilier, accesorii si ustensile pentru dotarile bucatariilor profesionale din restaurante, hoteluri, cantine sociale, unitati militare, spitale, crese si gradinite.

COM INOX produce: echipamente din otel inoxidabil pentru fabrici din industria alimentara, mobilier din inox pentru dotarile din spitale, dulapuri pentru distributie electrica si automatizari din industrie.

Executa de asemenea lucrari de confectii si montaj pe piata constructiilor industriale si civile, a amenajarilor interioare si exterioare in mall-uri, spatii comerciale, obiective culturale, blocuri de locuinte, vile etc.

Confectioneaza balustrade din fier forjat sau inox pentru a forma modele deosebit de elegante in combinatie cu lemnul sau sticla. Decoruri cochete si primitoare pot fi realizate cu ajutorul tavanelor riflate, peretilor sau podelelor decorative din marmura si granit.

Alte detalii

Nume Comercial
COM INOX SRL
Adresa
Str Caporal Ivan Anghelache, Nr 8, Bl M 21, Ap 84