COMAROM TRADE

Constructii   Sector 1   33 vizualizări Referinţă: 298

Locatie: Sector 1


S.C. COMAROM TRADE IMPEX SRL este o societate cu obiect de activitate import si distributie materiale pentru instalatii edilitare utilizate in domeniul sistemelor de alimentare cu apa si canalizare , respectiv intreaga gama de Capace si Gratare pentru acoperire camine vizitare, precum si o gama diversificata de tubulatura si piese de imbinari - fitinguri din PVC, PP, PE, PEHD, PPR.

Pentru Capace si Gratare din fonta ductila, materiale compozite sau mixte, echipate cu dispozitive antifurt, societatea detine in calitate de producator AVIZUL TEHNIC 2-143 /2018 si AGREMENTUL TEHNIC nr. 017-05-3012-2018.

Produsele importate si comercializate in piata de profil corespund celor mai inalte standarte de calitate , in conformitate cu Directiva 89/106/CEE privind armonizarea legilor, reglementărilor tehnice şi a prevederilor administrative ale Statelor Membre ale Uniunii Europene, referitoare la produse pentru construcţii, fiind insotite de agremente si avize tehnice specifice domeniului de constructii-instalatii civile si edilitare.

Categorii de produse:

CAPACE CAMIN FONTA

CAPACE CAMIN COMPOZIT SMC

CAPACE CAMIN METALICE

CAPACE CAMIN COMPOZIT

POLYMER

GRATARE

SISTEME DE SCURGERE

SISTEME IRIGATII

TEVI SI FITINGURI

SAUNE

CAMINE VIZITARE

ALTELE

Alte detalii

Nume Comercial
COMAROM TRADE IMPEX SRL
Adresa
Bdul Bucurestii Noi nr 216