YALCO ROMANIA SRL

Utilaje si Echipamente   Sector 2   21 vizualizări Referinţă: 305

Locatie: Sector 2


Ofera servicii de: finisare si/sau vopsire (MDF brut si/sau melaminat, PAL sau MDF acoperite cu orice tip de furnir natural, lemn masiv pe diverse esente, sticla, suprafete metalice si pietroase); lustruire (polisare) suprafete vopsite; reparatie si restaurare a suprafetelor lemnoase vopsite. Executa: fronturi vopsite (din MDF brut si/sau melaminat, PAL sau MDF acoperite cu furnir natural, lemn masiv); blaturi din sticla vopsita; tamplarie vopsita din orice material lemnos; scari si alte structuri confectionate din esente lemnoase.

Compania Yalco, prezenta de 15 ani pe piata din Romania, creste an de an si dezvolta portofoliul, oferind noi game de produse pentru bricolaj si proiecte DIY, casa si gradina, produse dedicate industriei Horeca, precum si consultanta specializata pentru a creste confortul clientilor la cel mai inalt nivel.

Misiunea Yalco are in vedere crearea unui parteneriat in care responsabilitatea si seriozitatea sunt valori cheie pentru o relatie de lunga durata, in care fiecare parte implicata are de castigat. Rolul pe care ni-l asumam este de a asigura calitatea si performanta produselor la cele mai inalte standarde, urmarind tendintele actuale ale consumatorilor.

In anul 2006, cu o dorinta fundamentala de a deveni unul dintre cei mai buni furnizori din piata romaneasca, compania Yalco Romania se infiinteaza, avand ca punct de pornire societatea Yalco Grecia, una dintre cele mai active companii elene din sectorul comercial. Un an mai tarziu, compania debuteaza in segmentul tehnic, reusind sa devina distribuitor exclusiv pentru scule electrice si accesorii Black&Decker, un renume puternic situat in topul brand-urilor de scule pentru proiecte DIY din Romania.

Anul 2008 si-a lasat puternic amprenta, intrucat compania infiinteaza noi linii de business, ce se alatura ramurei tehnnice, precum Casa si gradina si Horeca, fiecare divizie fiind prevazuta cu echipe dedicate de vanzari si echipe de back office support.

Alte detalii

Nume Comercial
YALCO ROMANIA SRL
Adresa
Soseaua Pipera nr 48
Youtube video: