YTS DENTAL SRL

Sanatate si Asistenta Sociala   Sector 3   21 vizualizări Referinţă: 311

Locatie: Sector 3


Importă şi distribuie produse stomatologice, cu precădere pentru implantologie şi chirurgie dentară.

YTS Dental este unul din principalii importatori si distribuitori de produse stomatologice din Romania, produse cu precadere pentru implantologia si chirurgia dentara.

Distribuitori ai sistemului PALTOP de impanturi dentare, YTS Dental este partenerul de incredere al specialistilor din domeniul stomatologic inca din 2006. Incepand cu distribuirea sistemului PALTOP, YTS Dental si-a imbogatit pe parcurs portofoliul cu produse de la furnizori internationali de top, precum: Henry Schein, Curasan, Riemser, Resorba, Angelus etc.

Pastrand un contact permanent cu producatorii internationali, YTS Dental aduce cele mai noi produse, studii si informatii din domeniu, tanara echipa YTS Dental fiind mereu consultantul de incredere al medicilor colaboratori.

In parteneriat cu YTS Dental View, cea mai moderna retea de centre de imagistica dentara din Bucuresti, alcatuim cel mai puternic grup de distributie produse stomatologice si servicii de radiologie dentara din Bucuresti.

Pe langa aparatura ultramoderna de care dispune, YTS Dental View uneste o echipa de profesionisti formata din medici si asistente medicale de radiologie cu o orientare permanenta spre confortul pacientilor si satisfactia medicilor si clinicilor partenere.

Viziunea grupului YTS este aceea de a deveni furnizorul principal al celor mai buni medici stomatologi din Romania, oferind servicii si produse de calitate superioara.

Alte detalii

Nume Comercial
YTS DENTAL SRL
Adresa
Sos. Mihai Bravu 223, Cladirea Optidol (OPTINOVA), etaj 1