CONTI GRUP

Horeca   Bucuresti   19 vizualizări Referinţă: 316

Locatie: Bucuresti


Echipamente și accesorii Horeca profesionale.

Servicii de consultanţă, service şi finanţare.

Servicii Conti Grup:

Una dintre cele mai importante valori în care credem este orientarea către client. În momentul în care acesta se află în situația unei investiții importante, noi îi oferim o serie de servicii al căror scop este de a asigura tot necesarul fiecărui client sau partener.

Consultanță

Consultanța este un punct cheie pe care îl prioritizăm în momentul în care vorbim despre relația noastră cu clientul. Identificarea și stabilirea fluxului technologic cât și dimensionarea corectă a investiției, în funcție de mai mulți factori (locație, tipul de gastronomie, etc.), sunt primii pași pe care îi parcugem pentru satisfacerea nevoilor clientului cât și a cerințelor acestuia. Mai mult decât atât, venim cu propuneri de investiții step-by-step, precum achiziționarea în prima fază a echipamentelor principale și a accesoriilor, urmând ca restul echipamentelor să fie achiziționate ulterior.

Proiectare

Succesul unei investiții depinde în mare măsură de faza de proiectare. Specialiștii nostri sunt în măsură să vă ofere un proiect adaptat nevoilor dumneavoastră, spațiului aferent cât cât și sumei de care dispuneți. Standardele tehnologice, destinația și capacitatea unității sunt avute în vedere la construirea proiectului.

Testare echipamente

Derulăm un program de testare gratuit pentru o serie de echipamente, prin care se poate utiliza produsul timp de 1-3 zile, fără obligații. Această campanie ajută la înțelegerea diferențelor dintre un echipament de top și celelalte.

Service și mentenanță

Obiectivul nostru principal este abordarea personală a fiecărui proiect în parte, fie că vorbim de echipamente sau accesorii. Astfel, Conti Grup oferă clienților posibilitatea de a trimite în service produsele noastre atât în perioada de garanție cât și în perioada de post-garanție. Serviciile de mentenanță și post-garanție sunt asigurate la cerere, pe bază de contract sau abonament. Dispunem de o echipă proprie de profesioniști, pentru a răspunde în timp util solicitărilor clienților noștri.

Alte detalii

Nume Comercial
CONTI GRUP SRL
Adresa
Soseaua Chitilei 3
Youtube video: