COREMO

Utilaje si Echipamente   Buftea   12 vizualizări Referinţă: 319

Locatie: Buftea


SC Coremo Servicii SRL activeaza pe piata stivuitoarelor din Romania din anul 1997.

In acest interval ne-am adaptat permanent la cerintele pietei si la noutatile tehnice disponibile in domeniu, pentru a furniza clientilor nostri cele mai potrivite solutii.

Suntem parteneri acreditati ai TCM Europe. Ca parte din Mitsubishi Logistnext, TCM face parte din a treia cea mai mare companie de stivuitoare la nivel mondial. Cu o experienta de peste 60 de ani în dezvoltarea și proiectarea de stivuitoare, TCM se mandreste cu cele mai bune tehnologii și inovații in materie de stivuitoare. Avem o bază solidă în primele modele de stivuitoare și continuăm să inovăm și să schimbăm, adăugând valoare și contribuind la îmbunătățirea afacerii și a comunității.

Astăzi, produsele sunt dezvoltate și construite cu preponderență în Europa, cu sprijin și service local. TCM este un brand care oferă o rețea locală și națională puternică, cu acoperire și resurse globale.

Pentru a completa si largi gama de utilaje furnizate, pe parcursul timpului, societatea noastra a stabilit si alte parteneriate de reprezentare cu producatori precum:

CVS FERRARI Echipamente portuare si de tonaj mare

BP Stivuitoare laterale

Raniero electrostivuitoare de mare capacitate sau pentru aplicatii speciale

Heli, Teu utilaje specializate si stivuitoare Buget

Faraone dispozitive si echipamente pentru ridicare personal

Ramplo Rampe mobile

Gatec stivuitoare Second Hand (stocuri in Bucuresti si Dortmund, Germania)Atasamentele, piesele de schimb si accesoriile necesare acestor tipuri de echipamente au completat in mod natural domeniul de produse pe care le comercializam. Astfel, clientii nostri pot gasi toate reperele necesare intr-un singur loc, economisind timp pretios pentru cautare.

Alte detalii

Nume Comercial
COREMO SERVICII SRL
Adresa
Strada Rasaritului, Nr. 94