DECHUANG INVESTMENT MANAGEMENT

Constructii   Bucuresti   31 vizualizări Referinţă: 336

Locatie: Bucuresti


Dechuang Europa a fost înființată în anul 2016 ca o subsidiară a Dejian Holding și este compania căreia îi revine responsabilitatea extinderii operațiunilor grupului Dejian Holding pe piața europeană.

Compania are sediul central în București, capitala României, iar întreaga sa activitate se desfășoară în spiritul devizei construim cu simț de răspundere și reușim prin perseverență.

Dechuang Europa se angajează să își aloce întregul potențial pentru crearea unor produse și servicii diversificate și de înaltă calitate, materializate în proiecte imobiliare rezidențiale, culturale, comerciale și turistice, cu scopul de a oferi clienților europeni o calitate a vieții la standarde cât mai înalte.

Sub coordonarea prestigioasei Dejian Holding, Dechuang Europa participă activ la implementarea inițiativei One Belt, One Road și pornește în crearea unei noi lumi.

În prezent, compania desfășoară activități de investiții în trei țări europene, iar dintre subsidiarele sale amintim companiile Tangcheng International Investment Management, Binji Tourism Real Estate Investment Management, Dejian Construction (Romania), Dechuang Shangri-La Manor Investment Management (Spania), Dejian Investment Management (Cipru).

Alte detalii

Nume Comercial
DECHUANG INVESTMENT MANAGEMENT SRL