Silver Decor

Prelucrare si fabricare   Bucuresti   24 vizualizări Referinţă: 337

Locatie: Bucuresti


Silver Decor reprezinta de 30 ani in Romania 5 branduri de renume mondial in domeniul amenajarilor interioare :

ORAC DECOR profile decorative

ARTE INTERNATIONAL tapet premium

OMEXCO tapet exclusivist

PRECIOSA lustre cristal Bohemia

KAHRS GROUP parchet triplustratificat

Silver Decor prezinta solutii complete pentru amenajari interioare si exterioare pentru atat pentru resedinte private cat si pentru spatii publice hoteluri, restaurante, cluburi, cafenele.

Cu o experienta de peste 30 ani in acest domeniu, am ales sa reprezentam in Romania liderii mondiali in materie de tapet, profile decorative, decoratiuni interioare, parchet stratificat si lustre de cristal.

Specialistii Silver Decor va stau la dispozitie pentru a alege dintre diverse texturi, materiale si culori, pentru a da personalitate si rafinament casei dumneavoastra.

Reteaua de parteneri Silver Decor la nivel national este in continua dezvoltare, pentru a facilita accesul arhitectilor cat si al clientilor. Punem la dispozitie informatii, mostre, cataloage si colaboram cu peste 400 de arhitecti.

Toate produsele comercializate de Silver Decor sunt fabricate conform normelor europene si au certificat ISO.

Asiguram montaj cu echipe pregatite si autorizate de fiecare producator in parte, oferim factura si garantie reala pentru fiecare montaj executat.

In Bucuresti avem 3 magazine tip showroom, deschise de peste 20 ani si cel putin 200.000 de clienti multumiti in cei peste 30 de ani de activitate.

Alte detalii

Nume Comercial
DECOR DE LUX SRL
Adresa
B-dul Decebal nr 2