DECORA HOUSE

Casa si Gradina   Sector 1   16 vizualizări Referinţă: 338

Locatie: Sector 1


Decora House iti ofera cele mai bune solutii de amenajari interioare

Echipa noastra este formata din consultanti obisnuiti sa coordoneze proiecte la cheie de amenajari interioare. Datorita anilor de experienta pe care ii avem si a volumului de proiecte derulate, ne-am consolidat relatia cu cei mai buni specialisti de pe piata (arhitecti si designeri de interior). Proiectul tau de amenajari interioare poate sa beneficieze inclusiv de randari profesioniste pe dimensiunile reale ale spatiului care urmeaza sa fie amenajat.

Cei mai buni consultanti de pe piata

Consultantii nu sunt oameni de vanzari, sunt specialisti care iti recomanda produsele in functie de spatiul pe care vrei sa il (re)amenajezi si care sunt capabili sa lucreze atat cu clientul final, cat si cu specialistul. Vom parcurge impreuna urmatoarele etape: identificarea nevoilor spatiului care trebuie (re)amenajat, alegerea produselor potrivite proiectului tau, ofertarea produselor si livrarea lor la adresa dorita.

Nu avem limite in intelegerea nevoilor unui spatiu care se doreste reamenajat

Ne-am implicat atat in proiecte de amenajari interioare din industria de ospitalitate (ex: Hotel Ramada, Hotel Boutique, Hotel Bucuresti), cat si in proiecte rezidentiale individuale (cateva exemple: Apartament Casa Radio, Apartament stil mediteranean, Apartament Bacau) sau ansambluri (ex: Amber Gardens) si in reamenajarea spatiilor de evenimente (ex: Reyna Events).

Experientă în montaj

Echipa noastra de montaj beneficiaza anual de sesiuni de perfectionare. Produsele noi (placarea cu pluta, rasina epoxidica) sunt surse permanente de invatare pentru echipa noastra.

Alte detalii

Nume Comercial
DECORA HOUSE SRL
Adresa
Strada Turda nr. 98