DENTAL PARTNERS GRUP

Sanatate si Asistenta Sociala   Sector 2   15 vizualizări Referinţă: 345

Locatie: Sector 2


Dental Partner's Grup va ofera solutii complete de planificare si dotare a cabinetului sau a clinicii dumneavoastra, dar si instalare de echipamente stomatologice, la cele mai inalte standarde.

Experienta noastra de peste 30 de ani pe piata stomatologica, respectiv echipa noastra de specialisti, reprezinta garantia suportului continuu, in ceea ce priveste alegerea echipamentelor, instrumentarului sau a accesoriilor, care sa va ofere un mod de lucru placut, eficient si de durata.

Echipamente si mentenanta

Pentru toate echipamentele pe care le furnizam, echipa de service detine multiple diplome de specializare in instalare si mentenanta echipamentelor stomatologice (unituri dentare, echipamente RX, sisteme CAD/CAM).

Astfel, chiar si dupa instalarea echipamentelor, va puteti baza pe servicii de garantie si post-garantie de inalta calitate, pentru o buna si indelungata utilizare a acestora.

In portofoliul nostru se regasesc urmatorii producatori de echipamente stomatologice: Planmeca, Dùrr Dental, MELAG, NSK, ZEISS.

Mobilier

Pentru ca ne dorim sa va oferim servicii complete de dotare a cabinetului dumneavoastra, in portofoliul nostru puteti regasi si mobilier medical Edarredo, fabricat in Italia.

Proiecte si accesare fonduri europene

Avem multe proiecte finalizate cu succes prin accesarea fondurilor europene, astfel putem veni in sprijinul dumneavoastra pentru a va ajuta si indruma in implementarea cu succes a proiectelor ce le aveti in plan. In acest sens suntem mereu informati in ceea ce priveste diversele modalitati de a obtine finantare prin accesare: fonduri europene, credite bancare si leasing-uri.

Alte detalii

Nume Comercial
DENTAL PARTNERS GRUP SRL
Adresa
Str. Visinilor, Nr 2, Apartament 1, Parter