DENTEX TRADING

Sanatate si Asistenta Sociala   Sector 2   22 vizualizări Referinţă: 346

Locatie: Sector 2


Dentex Trading este unul dintre primii distribuitori de pe piata locala de echipamente si consumabile stomatologice. Cu un portofoliu ce cuprinde peste 10000 de produse din categoriile consumabile, materiale, instrumentar, echipamente si implanturi stomatologice de la peste 150 de furnizori, compania constituie un veritabil One Stop Shop pentru medicii stomatologi si tehnicienii dentari din Romania. Compania Dentex a fost infiintata in anul 2004 ca furnizor de echipamente cabinet dentar si laborator tehnica dentara, iar in anul 2006 ne-am extins activitatea si pentru consumabile dentare. Echipa Dentex este formata din 85 angajati activi la nivel national, cuprinzand specialisti implicati in dezvoltarea continua a portofoliului de produse. Actionam intotdeauna in interesul partenerilor nostri conform principiilor profesionale si morale. In acest moment dentex.ro ofera gama larga de materiale, consumabile, instrumentar si echipamente stomatologice cum ar fi: consumabile si materiale cabinet stomatologic, materiale si echipamente laborator, aparatura stomatologica, instrumentar chirurgie, implanturi dentare, produse aditie osoasa cat si produse pentru dezinfectie si sterilizare. Totodata, clientii beneficiaza de asistenta tehnica specializata si consiliere pentru toate produsele achizitionate, montaj si punere in functiune pentru uniturile stomatologice.

Dentex este unic distribuitor al unor branduri cu renume international in industria stomatologica, printre care mentionam:

Osstem: instrumentar dentar, unit stomatologic, bonturi implant, implanturi dentare si kit-uri implant, truse chirurgicale dentare, produse aditie osoasa.

BlueTech: autoclav, turbine, consumabile cabinet stomatologic (manusi nitril, bavete, botosi si bonete protectie).

Itena: material amprentare de inalta precizie, ciment reparator endodontic bioceramic cu plasticitate ridicata, ciment pe baza de epoxi-amina pentru obturarea permanenta a canalelor radiculare, gel oral dezvoltat cu ingrediente naturale, kit-uri profesionale de albire dentara.

Olident: seturi de instrumente pentru lucrari estetice, material compozit standard si fluid, sistem de lipire monocomponent, compozit autoadeziv cu polimerizare duala pentru cimentarea finala a coroanelor, ciment semi-permanent fara aderenta chimica, material de amprentare, lac translucid unic din grupa de profilaxie, instrumente si freze diamantate.

Produits Dentaires: pipete plastic, ace flexibile irigare, ciment provizoriu si definitiv, pasta hidroxid de calciu, instrumente pentru material de restaurare, material fotopolimerizabil, tablete efervescente apa de gura, inele de marcare instrumente, ata dentara, vaselina pentru aplicatii dentare, etc.

Alte detalii

Nume Comercial
DENTEX TRADING SRL
Adresa
Vatra Luminoasa 47