HOLLAND FARMING

Industria agricola   Sector 6   23 vizualizări Referinţă: 347

Locatie: Sector 6


S.C. HOLLAND FARMING SRL Firmă mixtă, româno-olandeză, cu sediul în București, înfiinţată în anul 1997, având obiectul principal de activitate importul şi distribuţia următoarelor produse:

Semințe profesionale de legume pentru producătorii de legume. Gama de hibrizi de legume (tomate, ardei, castraveți, vinete, vărzoase, rădăcinoase, legume pentru frunze) de la firma olandeza RIJK ZWAAN bv. Soiuri consacrate de legume de la firma olandeză PIETERPIKZONEN bv, și soiuri de fasole, mazăre, dar și hibrizi de porumb zaharat de la firma olandeză POPVRIEND SEEDS bv și germană VAN WAVEREN.

Îngrăşăminte chimice cu eliberare controlată pentru fertilizarea de bază, îngrășăminte hidrosolubile și foliare pentru fertilizările faziale de la firma ICL SPECIALTY FERTILIZERS (EVERRIS INTERNATIONAL).

Biostimulatori de creștere și dezvoltare de la firmele HOLLAND FARMING bv din Olanda și ATLANTICA AGRICOLA sa Spania.

Produse pentru culturi ecologice, nutrienți și tratamente ecologice: produsul superconcentrat Cropmax de la firma HOLLAND FARMING bv din Olanda, și diverse produse (Nemagold, Zytron, Mimoten, Oleorgan, Kabon, Konflic) de la firma ATLANTICA AGRICOLA sa din Spania.

Stupi cu bondari pentru polenizarea naturală a legumelor/pomilor fructiferi și control biologic al dăunătorilor din culturile horticole (Swirsscontrol, Oricontrol, Moncontrol, etc.) de la firma AGROBIO din Spania.

Alte detalii

Nume Comercial
Holland Farming Agro SRL
Adresa
Str. Drumul Osiei nr. 74, Bucuresti, sector 6