OMICRON CONSULTING SRL

Servicii   Sector 3   16 vizualizări Referinţă: 355

Locatie: Sector 3


Oferă servicii de consultanţă (planificarea afacerii, evaluare firme, managementul producţiei şi operaţiunilor, planificarea resurselor şi calculaţia costurilor, reproiectarea proceselor afacerii, managementul schimbării şi dezvoltării organizaţionale, auditul managementului afacerii şi indicatori de performanţă, managementul proiectelor finanţate din fonduri UE, managementul procesului de achiziţie publică, studii de fezabilitate financiară, analiza cost beneficiu, plan de afaceri, elaborare de documentaţii pentru accesare finantari). Asigura asistenţă de specialitate pentru implementarea soluţiei optime recomandate de consultant şi /sau alese de client. Ofera servicii de training.

In cei 12 ani de când acţionăm pe piaţă ne-am diversificat sfera de acţiune şi de competenţe de la întreprinderi industriale, la întreprinderi din agricultură, turism, comerţ, construcţii, servicii industriale, energie şi la administraţia publică.

Activitatea noastră de bază este consultanţa acordată companiilor de toate mărimile. Orice misiune de consultanţă o demarăm doar după ce clienţii noştri definesc clar aşteptările lor de la serviciul de consultanţă pe care-l prestăm.

Începem misiunea cu o analiză diagnostic completă asupra companiei clientului, pe funcţiunile firmei şi pentru toate procesele acesteia, proceselor de management şi leadership li se acordă aceeaşi importanţă ca şi celorlalte procese.

Alte detalii

Nume Comercial
OMICRON CONSULTING SRL
Adresa
B-dul Unirii nr.74, bloc J3B, sc.1, ap.14