NEGRO 2000 SRL

Industria agricola   Bucuresti   22 vizualizări Referinţă: 357

Locatie: Bucuresti


Desfasoara activitati de preparare si conservare a pestelui, crustaceelor si molustelor (refrigerarea, congelarea, uscarea, afumarea, sararea, punerea la saramura, conservarea; obtinerea de preparate din peste, crustacee si moluste: fileuri de peste, icre, caviar, inlocuitori de caviar etc.).

Suntem o companie privata cu capital 100% romanesc ce și-a început activitatea in 1993 și se ocupa cu prelucrarea și conservarea peștelui și a produselor din peste. Obținerea brevetului de invenție având ca obiect instalație și flux tehnologic de obținere a caviarului artificial, produs alimentar fabricat din produse naturale a fost cu adevarat începutul povestii companiei noastre. Oferim clienților noștri o gamă diversificata de salate de icre, icre sărate nepreparate, specialități de peste afumat, peste marinat și salate de peste, ambalate in mai multe variante de gramaj sub marca NEGRO 2000.

Negro 2000 S.R.L. este încă din 1999 lider de piață ca cifră de afaceri în domeniul produselor de pește și tendința este de creștere continuă. Meritele ne-au fost recunoscute prin acordarea locului I in topul national al firmelor private din Romania și obținerea diplomei de excelenta European Union Standards care poartă semnătura fostului președinte, Andrea Bonetti.

Alte detalii

Nume Comercial
NEGRO 2000 SRL
Adresa
Blvd. Metalurgiei, Nr. 136