Imark Sistem

Utilaje si Echipamente   Otopeni   19 vizualizări Referinţă: 368

Locatie: Otopeni


Ne ducem la indeplinire misiunea, inaintand pas cu pas in directia pe care ne-am propus-o.

Suntem orientati catre clientii si partenerii nostri si le oferirim solutii si servicii care sa le imbunatateasca fluxul tehnologic si, astfel, intreaga activitate. Ne tratam cu respect angajatii, partenerii de afaceri si clientii.

Oferim solutii si tehnologii sigure, de inalta calitate si ramanem preocupati in permanenta la nevoile si dorintele partenerilor si clientilor nostri. Credem ca perseverenta cu care ne urmarim obiectivele, inspiratia de care speram sa dam dovada in alegerile facute si curajul care ne caracterizeaza sunt elementele necesare unui bun parteneriat.

Solutii pentru competitivitate

Succesul companiei noastre depinde de succesul clienților noștri. Obiectivul nostru principal este să adăugăm valoare și recunoaștere afacerii clienților noștri, să maximizăm beneficiile externalizării serviciilor noastre și să contribuim astfel la obținerea rezultatelor dorite.

Solutii de identificare si protectie a marcii (marcare, etichetare, trasabilitate, serializare), solutii de ambalare, solutii de intralogistica (transport, manipulare etc.), solutii pentru controlul calitatii si siguranta (cantarire statica si dinamica, inspectie si detectie, inspectie vision, senzori), solutii de automatizari (design si executie turn key solutions, automatizari cu roboti, software), consumabile si service etc.

Automatizare simpla cu o echipa completa

Lucram impreună cu dumneavoastra de peste 15 ani! Echipe dedicate de proiectare si automatizare, robotica, service&mentenanta.

Avem o echipa extrem de motivata si dinamica, care reuneste puterea si expertiza fiecarui individ, pentru a crea solutii personalizate si de incredere pentru fiecare dintre clientii nostri. Lucram in mod constant si ne imbunatatim procesele pentru a raspunde diferitelor nevoi ale clienților nostri. Calitatea este pasiunea noastra!

Alte detalii

Adresa
Strada Drumul Garii Otopeni, nr. 38-44