Agri.Shop

Industria agricola   Sector 6   26 vizualizări Referinţă: 369

Locatie: Sector 6


În 2019, Ciprian Ivana, Adrian Andronache și Bogdan Damean și-au unit pasiunea pentru agricultură și au pus bazele rețelei de magazine Agri.Shop pentru care au planuri mari și în continuare. În prezent, Agri.Shop reprezintă o rețea de peste 70 de magazine agricole, răspândite în județele Iași, Botoșani, Suceava, Vaslui, Bacău, Călărași, Ilfov și Vrancea.

În aceste magazine, clienții noștri pot alege dintr-o gamă diversificată de produse, care variază de la pui de-o zi și furaje pentru animale și până la produse pentru grădinărit, moto utilaje și hrană & accesorii pentru animalele de companie. Rețeaua a apărut în urma unor investiții totale de peste 300.000 de euro. La ora actuală, echipa noastră numără mai bine de 100 de oameni care lucrează împreună zi de zi 5 sau 6 zile din 7 și uneori chiar și toată săptămâna. Suntem uniți și harnici. Cel puțin, așa ne place să credem. Ne dorim ca în fiecare zi să fim mai buni, mai transparenți, mai aproape de tine și să te susținem mai mult. Asta pentru că vrem ca toți fermierii din România să găsească la noi un sprijin real pentru nevoile gospodăriilor lor.

Cele mai multe dintre produsele existente în magazinele Agri.Shop sunt fabricate sau provin din România. De exemplu, toate furajele pentru animale, care sunt comercializate în cadrul rețelei sunt produse în țara noastră și au o calitate superioară. Pentru ca acest lucru să fie posibil, Agri.Shop a semnat un parteneriat cu o firmă internațională, care activează în domeniul agribusiness. Această companie are o cifră globală de afaceri de peste 10 miliarde de euro și deține o fabrică de furaje în România. La fel, puișorii pe care îi cumpărați de la noi pentru familiile și gospodăriile voastre sau pentru a-i vinde mai târziu sub formă de carne excelentă pentru consum provin tot din România, de la ferme românești. Credem în România și investim în România. Vom continua să facem acest lucru.

Alte detalii

Nume Comercial
S.C. Indra Group S.R.L.
CUI
RO 20830475
Adresa
Str. Latea Gh. 4 B
Youtube video: