IOANNINA IMPEX

Utilaje si Echipamente   Sector 1   21 vizualizări Referinţă: 371

Locatie: Sector 1


IOANNINA IMPEX SRL, societate cu capital integral privat, este prezenta pe piata romaneasca inca din anul 1993, avand ca obiect principal de activitate comercializarea echipamentelor si accesoriilor de ventilatie, HVAC, tratarea si filtrarea aerului.

Ca reprezentant exclusiv in Romania pentru producatori de renume, Nicotra Gebhardt , Casals și Vent-Axia , furnizam o gama variata de echipamente si accesorii cu aplicatii atat in ventilatia rezidentiala, cat si in cea industriala.

Cu o vastă experiență în dezvoltarea celor mai eficiente soluții de ventilație, am reusit, pe parcursul activității să obținem o notorietate remarcabilă de care suntem mandri , având beneficiari și proiecte executate cu succes în majoritatea domeniilor industriale, comerciale, instituționale și ambientale.

In baza experientei acumulate in cei peste 28 de ani de activitate, cu un personal de o ridicata valoare profesionala in domeniu, putem oferi clientilor nostri cele mai bune solutii, de la asistenta tehnica inca din faza de proiectare, pana la punerea in functiune a echipamentelor

Alte detalii

Nume Comercial
IOANNINA IMPEX SRL
Adresa
Șoseaua Odăii 23