Jetrun

Utilaje si Echipamente   Sector 2   38 vizualizări Referinţă: 376

Locatie: Sector 2


Jetrun Energo Eco activeaza din anul 2007 ca reprezentant tehnic si comercial al unor producatori de renume in industria HVAC.

Cautam sa oferim solutii complete in domeniu si ne-am imbogatit de la an la an gama de echipamente si solutii comercializate. Oferim atat solutii clasice, centrale de ventilatie, cazane si boilere, chillere si turnuri de racire, cat si solutii avansate cum ar fi cogenerare si trigenerare, chillere centrifugale Turbocor, chillere cu absorbtie, sisteme termosolare.

Dintre proiectele de referinta la care am avut posibilitatea sa aplicam solutiile noastre de varf putem mentiona: Stadionul National din Bucuresti, fabrica Lufkin Ploiesti, cladirea de birouri Sky Tower, complexul Hermes Business Campus, numeroase instalatii de cogenerare pe biogaz (Giurgiu, Slatina, Medgidia, Alba Iulia, Rm. Valcea).

Orientarea catre solutii

oferim nu doar produse ci solutii reale, adaptate nevoilor fiecarui client

Suntem mereu in cautarea celei mai bune rezolvari pentru proiectul dvs si judecam rezultatul final in functie de trei criterii: functionalitate, eficienta, raport cost/beneficiu. Ne implicam cu entuziasm in proiecte complexe si cautam mereu, prin inovatie si calcule pe model, sa ne pliem pe cerintele clientului final.

Eficienta energetica

este pentru noi o valoare de baza in functie de care judecam rezultatul final al proiectelor in care suntem implicati

Cladirile eficiente energetic asigura o amortizare mai rapida a investitiei si ofera mai multa protectie proprietarului impotriva cresterii pretului energiei. Din respect pentru mediu si pentru propriile finante, eficienta energetica este un accesoriu obligatoriu in orice proiect.

Responsabilitatea Sociala

alocam resurse substantiale din dorinta de a ajuta societatea sa utilizeze rational resursele

Vrem sa aratam ca eficienta energetica si utilizarea rationala a resurselor poate fi o realitate imediata si pentru acest scop am sponsorizat cu echipamente de ultima generatie mai multe proiecte de cladiri verzi, precum programul Aer Curat in Scoli si Eco Biblioteca. Organizam de asemenea cursuri la Facultati de Inginerie din tara, pentru educarea viitorilor ingineri si participam la diverse conferinte si evenimente de nisa pentru a ne sustine misiunea.

Alte detalii

Nume Comercial
Jetrun Energo Eco
Adresa
Str Pictor Stefan Luchian 7