Karo Perdele

Casa si Gradina   Sector 1   30 vizualizări Referinţă: 377

Locatie: Sector 1


BUCURA-TE DE UN SPATIU ASA CUM ITI DORESTI!

Imagineaza-ti un spatiu in care te simti confortabil , ai intimitate, ferit de privirile indiscrete ale vecinilor, te relaxezi fara sa te deranjeze soarele cand te uiti la tv sau lucrezi la computer, in care poti dormi mai mult dimineata.Suntem o firma specializata in decorarea ferestrelor si textile pt design interior si te ajutam sa ai acum casa mult visata sau afacerea ta se dezvolte intr-un mediu propice. Casa ta te reprezinta!

Iti oferim solutii personalizate de amenajare: consultanta, masuratori, croitorie si montaj, folosind materiale de cea mai buna calitate, pentru ca spatiul tau sa capete caldura si culoare.Stim ca timpul este important pentru tine de aceea este suficient sa ne suni si de aici ne ocupam noi, trimitem o echipa pentru masuratori si consiliere.Geamurile cladirii pe care doriti sa o amenajati au o forma atipica si nu stiti ce perdele si draperii s-ar potrivi? Impreuna gasim solutia potrivita, astfel incat fiecare colt sa va incante privirea.

Cei 15 ani de experienta ne ajuta sa va oferim cele mai bune produse si servicii.Nenumaratele proiecte rezidentiale si comerciale (restaurante, birouri etc) finalizate cu succes , constituie implicarea si devotamentul cu care ne desfasuram activitatea.Zambetul afisat pe chipul clientilor nostri la finalizarea lucrarii de amenajare, este cea mai mare multumire pe care o avem si reprezinta un motiv intemeiat pentru a incerca sa fim tot mai buni.

Alte detalii

Nume Comercial
Karo Home Textiles
Adresa
Str Maior Alexandru Campeanu, Nr 62