KAESER

Utilaje si Echipamente   Sector 1   24 vizualizări Referinţă: 379

Locatie: Sector 1


Soluțiile KAESER se potrivesc perfect

Acceptăm orice provocare și punem întrebările corecte. Deoarece noi știm: Sistemele de aer comprimat sunt bune, numai dacă sunt adaptate la condițiile dumneavoastră speciale de producție, exact la locația dumneavoastră, la scopurile dumneavoastră, indiferent dacă vreți să optimizați performanța instalației dumneavoastră, să proiectați o nouă instalație sau vreți pur și simplu să cumpărați aer comprimat la preț fix.

Sunteți de asemenea în locul potrivit, dacă trebuie să întrețineți, reparați sau șuntați instalația dumneavoastră. Sau dacă aveți nevoie de mai mult aer comprimat ca urmare a unei comenzi mari în termen mai scurt decât în mod obișnuit. Este, de asemenea, foarte posibil ca dumneavoastră să vreți, înainte să vă decideți definitiv pentru achiziția unui compresor propriu, să îl testați mai întâi temeinic...

Permiteți experților noștri să vă elaboreze o ofertă individuală, prin care să ne concentrăm pe dorințele și necesitățile dumneavoastră.

Fiind unul dintre ofertanții de sisteme de aer comprimat de top la nivel mondial și cu o bogată tradiție în spate, Kaeser găsește pentru fiecare client cea mai bună soluție. Indiferent dacă este vorba despre optimizarea stațiilor existente, despre reproiectarea alimentării cu aer comprimat sau despre modele de exploatare atractive:

Noi putem veni în întâmpinarea necesităților dumneavoastră specifice și vă putem oferi diferite alternative, în funcție de nevoi.

Pentru soluții de tranziție vă stau la dispoziție produse de închiriat; dacă există probleme de spațiu, avem în ofertă diferite variante de container .

Și dacă costurile dumneavoastră de investiție sunt prea ridicate, puteți alege dintre diferite modele de finanțare și de exploatare.

În acest fel, găsim împreună soluția care se potrivește cel mai bine necesităților dumneavoastră.

Alte detalii

Nume Comercial
KAESER KOMPRESSOREN SRL
Adresa
Bd. Ion Mihalache 179