DENTOTAL PROTECT

Sanatate si Asistenta Sociala   Bucuresti   23 vizualizări Referinţă: 385

Locatie: Bucuresti


Dentotal Protect este liderul de piata in Romania in distributia de produse stomatologice, avand peste 12 000 clienti - clinici si laboratoare stomatologice din toata tara. Compania a fost infiintata in 1994 ca o afacere de familie de catre medicul stomatolog Anghel Dogariu si a crescut odata cu primul val al economiei romanesti, avand in prezent peste 120 de angajati.

In 2019, Dentotal Protect a trecut la un nou capitol de dezvoltare, compania fiind achizitionata de fondul de investitii private Abris Capital Partners. Strategia Abris Capital pentru dezvoltarea Dentotal Protect urmareste accelerarea cresterii companiei si transformarea sa intr-un one-stop-shop pentru clinicile si laboratoarele stomatologice.

In mai 2020, Dentotal Protect si-a mutat activitatea logistica in Eli Park Chitila, estimand o triplare a capacitatii operationale. La finalul anului 2020, compania si-a mutat birourile in cladirea Equilibrium I, din hub-ul business Barbu Vacarescu.

Dumitru Matei, CEO Dentotal: Ne preocupam permanent sa intelegem cat mai bine nevoile si asteptarile medicilor stomatologi si pe cele ale tehnicienilor dentari, astfel încat sa putem anticipa tendintele din domeniu si sa gasim cele mai bune solutii pentru nevoile acestora. Obiectivul Dentotal Protect este de a fi un partener de incredere si stabil pentru clinicile dentare si laboratoare si ne bazam pe echipa noastra de profesionisti pentru a le oferi clientilor nostri servicii de cea mai inalta calitate.

Alte detalii

Nume Comercial
DENTOTAL PROTECT SRL
Adresa
Str. Gara Herastrau 2, Equilibrium - cladirea A, et. 5
Youtube video: