DEVOREX DISTRIBUTION

Constructii   Sector 1   19 vizualizări Referinţă: 386

Locatie: Sector 1


Devorex SA este o companie internațională în ascensiune rapidă, care dezvoltă produse inovatoare, funcționale și ecologice. Principiile directoare, care ajută la avansul companiei la nivel global, sunt:

Inginerie și realizarea de produse de calitate deosebite

Nivel remarcabil de satisfacție a clienților

Optimizarea continuă a proceselor de producție

Productivitate mare a muncii

Angajament față de mediu

Conducerea companiei prevede realizarea unei creșteri consolidată și susținută la nivel național și internațional prin stabilirea de relații de afaceri oneste pe termen lung cu clienții săi.

Nivelurile ridicate de calitate ale randamentului de producție ale Devorex vin ca urmare a investiției substanțiale și know-how -ului tehnic. Procesul de producție urmează un ciclu închis. Acest lucru îmbunătățește managementul fiecărei etape de producție și monitorizarea atentă a calității materiilor prime și a produselor finite. Acest proces complet automatizat garantează că toți clienții Devorex vor primi produse de calitate cu caracteristici tehnice excelente, precum și la fel de exacte, livrări la timp. În 2010, pentru a crește în continuare eficiența tuturor unităților și departamentelor, Devorex a integrat platforma de afaceri SAP ERP, care oferă abordare foarte eficientă pentru planificare, management, control și analiză.

Certificarea politicii de calitate a companiei este realizată de TUV Rheinland Cert GmbH în 2008, în conformitate cu standardul ISO 9001:2008. În 2010, politica de calitate a companiei este recertificată ca o confirmare a standardelor ridicate atinse și menținute.

Alte detalii

Nume Comercial
DEVOREX DISTRIBUTION RO SRL
Adresa
Str. Maltopol Nr. 23, camera 301, modul D, etaj 3, ap.3
Youtube video: