LANCO SRL

Servicii   Talmaciu   24 vizualizări Referinţă: 390

Locatie: Talmaciu


Peste 65 de ani de experiență

Încă de la începuturile ei, în anul 1953, marca LANCO reprezintă progresul și investițiile în cercetare. De la primele corturi de camping, în 1953, până la structuri din oțel și corturi gonflabile în anii 1960, sisteme de decontaminare în anii 90 și bărci de salvare în urmă cu 20 de ani - echipa de proiectare a LANCO a fost mereu implicată în dezvoltarea produselor noastre.

LANCO este recunoscut la nivel mondial ca unul dintre cei mai importanți producători de soluții complet integrate și rapid implementabile incluzând corturi de mari dimensiuni, generatoare electrice, sisteme de ventilație și climatizare, dispozitive de filtrare a aerului, rezervoare flexibile etc., toate produse în Uniunea Europeană și în uz în lumea întreagă la clienți din domeniul apărării, organizații și agenții civile, guvernamentale sau internaționale, precum și la clienți comerciali.

De-a lungul timpului, portofoliul nostru s-a extins și include corturile profesionale de mari dimensiuni, sistemele de decontaminare și ambarcațiunile gonflabile de salvare, precum și sistemele de protecție colectivă NBRC.

Cortul LANCO SG este un clasic. Cu o structură din aluminiu de 40 mm impresionează prin structura simplă și durabilitate. Asamblarea simplă și stabilitatea oferită pot îndeplini cele mai dificile misiuni. Acesta este un cort pe care îl putem fabrica în mai multe variante, cu utilități diverse, cum ar fi cazare sau cort medical, cu suprafețe cuprinse între 12-59 mp.

Când orice secundă contează, este timpul pentru corturile gonflabile de salvare. În maximum 2 minute per cort, se poate configura un întreg oraș de corturi pentru primă intervenție folosind fie aer comprimat, fie o suflantă electrică. O altă caracteristică pentru acest grup de produse este montarea simplă cu un minimum de resursă umană necesară. Acest lucru le permite lucrătorilor din prima linie să se ocupe de situația de urgență propriu-zisă.

Acestea sunt doar câteva exemple din gama noastră de produse. Din oferta noastră fac parte și rezervoarele flexibile sau corturile produse pe baza unor specificații speciale. Vă rugăm să ne contactați ori de câte ori aveți nevoie de o soluție personalizată.

Alte detalii

Nume Comercial
LANCO SRL
Adresa
Piața Textiliștilor, nr. 17