S.C. CARANDA BATERII SR

Auto   Sector 1   28 vizualizări Referinţă: 394

Locatie: Sector 1


S.C. CARANDA BATERII SRL, este o societate privata cu capital integral romanesc fondata in anul 1991 care produce si comercializeaza o gama larga de baterii.

Produsele, serviciile ai sistemul nostru de gestiune interna a calitatii au fost omologate si sunt revizuite periodic de catre organisme acreditate in tara si peste hotare. (RAR, ELECTRICA , AFER, OMCAS, ISO 9001:2015, ISO 14001:2015).

Bateriile pe care le comercializam sunt fabricate in Romania in unitatea noastra de productie situata in Bucuresti sau in strainatate cu colaborarea partenerilor nostri de afaceri. Toate produsele pe care le comercializam sunt verificate inaintea punerii in vanzare cu ajutorul laboratorului de testare automatizata DIGATRON pe care l-am achizitionat din Germania si pus in functiune in anul 2005.SERVICE

Pentru bateriile auto SERVICE-ul este gratuit in perioada de garantie si este asigurat de filialele Caranda situate in principalele orase ale tarii si de unitatile service autorizate distribuite pe teritoriul Romaniei. Pentru bateriile de tractiune si bateriile stationare service-ul este asigurat numai de filialele CARANDA.

Lista completa a filialelor CARANDA este disponibila aici

Alte detalii

Nume Comercial
S.C. CARANDA BATERII SR
Adresa
Calea Grivitei 180