DIVA HAIR COSMETICS

Fashion   Bucuresti   20 vizualizări Referinţă: 398

Locatie: Bucuresti


Unic importator de cosmetice profesionale, Diva Hair Cosmetics va pune la dispozitie un portofoliu bogat de produse pentru ingrijirea parului (brandul Oyster Professional, Italia) si solutii inovative pentru un ten sanatos (brandul Anubis, Spania).

Infiintata in vara anului 2011, Diva Hair Cosmetics a reusit sa devina cunoscuta pe piata beauty din Romania prin serviciile de inalta calitate oferite clientilor sai.

Cosmetice profesionale care se pliaza nevoilor tale!

Portofoliul nostru cuprinde o gama variata de produse ce inglobeaza tehnologii de ultima generatie, care raspund tuturor necesitatilor atat ale hair stylistilor si a cosmeticienelor cat si ale clientului final:

Produse pentru par:

produse pentru colorarea parului

produse pentru textura parului

produse destinate ingrijirii parului

produse pentru coafare si finisareTratamente pentru ten normal, sensibil, gras, matur si pentru corp (tratamente anticelulitice, impotriva grasimii localizate si multe altele), toate bazandu-se pe ingrediente benefice.

Daca in 2011 eram prezenti doar la nivelul saloanelor de infrumusetare din Bucuresti, in prezent, dupa 4ani de activitate, ne bucuram sa fim cunoscuti si apreciati in marile orase din tara pentru produsele cosmetice profesionale si pentru serviciile de calitate. Ne gasesti in Iasi, Galati, Constanta, Brasov, Cluj si suntem in continua extindere.

Alte detalii

Nume Comercial
DIVA HAIR COSMETICS SRL