DermaCare

Sanatate si Asistenta Sociala   Bucuresti   17 vizualizări Referinţă: 422

Locatie: Bucuresti


Bine ai venit la Clinica DermaCare!

Clinica Dermacare este o clinică modernă dotată cu tehnologie de ultimă oră, situată în centrul capitalei, lângă Hotelul Marriott.

O echipă de medici cu experiență va avea grijă ca tu sa obții cele mai bune rezultate și să fii în centrul atenției pe tot parcursul tratamentului.

În centrul atenției noastre ești întotdeauna TU. La DermaCare Clinique, vei avea parte de o experiență deosebită. Planul de tratament adaptat nevoilor tale va reuși să-i asigure pielii tale strălucirea și suplețea. Cu echipamente de ultimă generație și produse de top, specialiștii DermaCare Clinique vor avea mereu grijă ca tu să arăți așa cum îți dorești.

Descoperă lumea DermaCare Clinique și te vei convinge!

Într-o perioadă cu tendințe de uniformizare, DermaCare Clinique pune accent pe particularitate ca esență a evidențierii frumuseții.

Cu echipament de ultimă generație și specialiști cu înaltă și continuă pregătire, DermaCare Clinique oferă o gamă largă de proceduri menite să îmbunătățească condiția pielii tale și să-i asigure o senzație de confort și relaxare.

Conceptul unic DermaCare Clinique asigură un tratament inovativ și integrat al pielii, potrivit nevoilor sale, cu rezultate excepționale.

Alte detalii

Nume Comercial
LAZAR GROUP PROD SRL
Adresa
Str. Petre Linteș Nr. 1
Youtube video: