LIFE ART

Utilaje si Echipamente   Joita   13 vizualizări Referinţă: 425

Locatie: Joita


Suntem o firmă autohtonă, cu aproape 15 ani experiență în domeniul tratării aerului, oferind spre vânzare și închiriere produse de cea mai bună calitate, de la cei mai importanți producători germani din domeniu. Ne diferențiem prin inovație și soluții unice de tratare a aerului, fiind împărțiți în trei divizii: Lifeart Rentals (inchiriere soluții de dezumidificare în construcții și intervenții inundații), Lifeart Events (închiriere climatizare mobilă pentru evenimente) și Lifeart Shop (vânzare de produse de tratare a aerului pentru uz casnic și industrial). Suntem alegerea numarul 1 pentru clienți ca Primăria București, Institutul Cultural Român, BogArt, Erbașu, Vodafone, ProTV, KanalD, Antena 1, Universum Events, Castel Film și alții. Echipa noastră tehnică asigură transportul, instalarea și funcționarea optimă a echipamentelor pe tot parcursul lucrărilor, prevenind orice neplăcere.

MISIUNE

Oferim românilor soluții și servicii de tratare a aerului și control al umidității la cel mai înalt standard.

VIZIUNE

Vrem să fim sursa cea mai competentă prin care românii să beneficieze de un aer curat, sănătos și proaspăt la ei acasă și la locul de muncă.

VALORI

Integritate suntem corecți, sinceri, avem un comportament etic și suntem deschiși. Suntem de încredere și inspirăm încredere.

Excelență încercăm mereu să depășim așteptările și să performăm pentru clienții noștri.

Unitate echipa se bazează pe comunicare, toleranță și ajutor, într-un mediu plăcut și pozitiv, dar motivator și axat pe dezvoltare.

Responsabilitate socială promovăm îmbunătățirea calității vieții și protejarea mediului și conștientizăm oamenii de importanța acestora.

Impact pozitiv dorim să oferim nu doar simple servicii, ci adevărate experiențe care să aibă un impact pozitiv în viețile clienților noștri.

Alte detalii

Nume Comercial
LIFE ART DISTRIBUTIE SRL
CUI
RO 15202911
Adresa
Calea București, nr. 2A