MediFashion

Fashion   Sector 1   17 vizualizări Referinţă: 430

Locatie: Sector 1


MediFashion© este o marcă fondată în anul 2010 cu scopul de a furniza pieţei din România produse de cea mai bună calitate şi servicii în sfera uniformelor medicale. Suntem angajaţi în importul şi distribuţia de uniforme cu ţesături ultra uşoare, pantofi/saboţi pentru sectorul de sănătate şi/ sau activităţi conexe şi deasemenea o gamă variată de accesorii de uz medical.

Reprezentăm marca Cherokee Uniforms © din SUA, lider de piaţă în vânzarea de uniforme datorită raportului excelent calitate/ preţ a produselor - dar colaborăm și cu alte mărci de renume internațional, precum American Diagnostic Corporation, AnyWear© sau Dickies©.

Clienţii noştri înseamnă cabinete, clinici, spitale, farmacii, medici particulari, personal medical, saloane de frumuseţe, precum şi alte domenii profesionale legate de sectorul sănătăţii, întreprinderi mici şi mijlocii.

Lucrăm cu distribuitori importanţi cărora suntem în măsură să le furnizăm stoc rapid datorită management-ului nostru inventar / logistică. Atenţia pentru calitatea serviciilor este cheia de boltă în toate demersurile organizaţiei noastre.

În magazinul nostru online veţi găsi o gamă largă a produselor MediFashion®, convenabil, simplu, rapid şi sigur, oriunde v-aţi afla.

Alte detalii

Nume Comercial
SC Logic Net Srl
CUI
RO14847111
Adresa
Str. Clucerului 43