Beauty Free

Fashion   Voluntari   24 vizualizări Referinţă: 433

Locatie: Voluntari


Beauty Free este magazinul online al Luiza Essence Line, importator și distribuitor de produse profesionale premium de îngrijire a părului, prezent pe piața din România de peste 10 ani.

Cele mai cunoscute game sunt: Luiza Essence, Kashmir Hair System, Kava Kava, DiscovHair, Max Repair, Hair Max, My Hair Ltd, Cureplex si Osmo.

OFERIM SERVICIUL DE CONSULTANŢĂ BEAUTY FREE PRIN CARE SPECIALIŞTII NOŞTRI VĂ RECOMANDĂ SOLUŢII PERSONALIZATE PENTRU FOLOSIREA CORECTĂ A PRODUSELOR PROFESIONALE DESTINATE ÎNGRIJIRII PĂRULUI

SUNĂ SAU SCRIE PE WHATSAPP LA 0720 757 757.

Toate produsele disponibile în acest magazin online folosesc tehnologii avansate și au în compoziția lor ingrediente dintre cele mai exotice și speciale : keravi, keramimic, substane ce imită keratina naturală, ulei de argan, extract de baobab, esență de kava kava, extracte organice de ginkgo biloba, elastin, particule de aur, elemente organice, proteine, glucoză, extracte organice de rozmarin și multe altele elemente mai rare.

În acest magazin online găsești o gamă diversificată de șampoane, balsamuri, măști, uleiuri, tratamente, seruri, terapii șoc etc. deosebit de eficiente pentru rezolvarea celor mai frecvente și mai speciale probleme cu care te confrunți în îngrijirea podoabei capilare.

Pentru a alege cele mai potrivite produse și pentru a te bucura de avantajele oferite, este foarte important să fii atentă la toate aspectele legate de caracteristicile părului și scalpului tău.

Numai cunoscând exact care este tipul parului tău și care sunt problemele frecvente, de care nu reușești să scapi, poți lua cele mai bune decizii.

Dacă ai păr gras, prea subțire sau uscat, cu vârfuri despicate, cu tendință de cădere sau cu mătreață, păr rebel și greu de aranjat, păr vopsit sau prea des coafat, în acest magazin specializat pentru produse îngrijirea părului poți găsi tot ce ai nevoie în soluționarea tuturor aspectelor care te deranjează.BENEFICII

Conțin o serie de ingrediente active și de elemente speciale care aduc mult mai multă eficiență în întreținerea părului sau în tratarea problemelor pentru care sunt destinate;

Produsele profesionale cu ingrediente active pătrund profund în cuticula părului și tratează problemele de structură;

Sunt disponibile în cantități mari, ce fac achiziția mult mai rentabilă;

Folosirea de produse din gamele complete cu șampon, balsam, mască, cremă, ser, ulei aduc benficiile doritemai repede și mai sigur;

Garantăm un preț corect la o calitate remarcabilă, pe care o puteți verifică în review-urile din online;

Rezultatele cele mai corecte sunt atunci când se optează pentru achiziția unui produs exact pe tipul de păr al cumpărătorului.

Alte detalii

Nume Comercial
LUIZA ESSENCE LINE SRL
Adresa
Bld. Pipera, nr.17, et.2