Lars Auto

Auto   Brebu Manastirei   19 vizualizări Referinţă: 436

SC LARS AUTO SRL este o companie tanara si dinamica, infiintata in anul 2004, care executa lucrari de intretinere si reparatii pentru toate marcile de masini (inclusiv asigurarea cu piese de schimb).

Astazi este o firma apreciata de multa lume (facand fata cu succes concurentei) deoarece raspunde cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor sai. Lucrarile si serviciile furnizate dovedesc experienta si profesionalismul gratie carora organizatia este indreptatita sa creada ca va putea oferi cele mai bune servicii in domeniul intretinerii si repararii autovehiculelor.

Obiective: Inca de la infiintare, obiectivul nostru de baza a fost si va ramane acela de a asigura servicii de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului. Suntem convinsi ca putem prospera si evolua doar prin indeplinirea dorintelor clientilor nostri. Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, sa returnam un produs de cea mai buna calitate.

Pentru realizarea domeniul de activitate managementul firmei a investit in insfrastructura si resursa umana, achizitionand mijloace tehnice de executie si de masurare adecvate si selectand pentru angajare personal competent si instruit, in conformitate cu normativele si legislatia aplicabila domeniului auto. Totodata, conducerea societatii se preocupa pentru motivarea personalului si impune un nivel ridicat al conduitei profesionale si al comportamentului.In prezent SC LARS AUTO SRL doreste sa se impuna prin calitatea executiei si incadrarea in criteriile de exigenta legislativa, monitorizata de Registrul Auto Roman, pentru a castiga segmentul de piata trasat de domeniul service-ul auto in zona Vaii Prahovei SC LARS AUTO SRL a implementat un sistem de management integrat calitate-mediu- securitate si sanatate in munca, certificarea acestuia reprezentand pentru organizatie o confirmare a orientării sale către îmbunătăţirea continuă a calitatii lucrarilor executate in beneficiul clientului şi al capabilităţii sale de a executa consecvent lucrari care să satisfacă cerinţele acestuia, in conditii de protective a mediului si asigurare a securitatii si sanatatii in munca.

Alte detalii

Nume Comercial
SC LARS AUTO SRL
Adresa
str. Matei Basarab, nr. 84