MARADY DESIGN

Casa si Gradina   Otopeni   18 vizualizări Referinţă: 443

Locatie: Otopeni


MARADY DESIGN isi propune sa intre in casele si sufletele dvs, sa va vina in ajutor cu sfaturi si idei ca impreuna sa dam viata ferestrelor prin diversitatea si eleganta produselor noastre.

Nu trebuie sa depui prea mult efort in tot acest proces, ne deplasam la domiciliu, masuram, iti oferim consultanta specializata si alegem impreuna cele mai potrivite materiale si sisteme pentru casa ta, iar ca totul sa iasa perfect, conform asteptarilor tale iti oferim si serviciile de montaj. Alege sa parcurgi cu noi toti acesti pasi si rezultatul o sa fie unul la nivelul asteptarilor tale, profesionalismul fiind cuvantul ce ne caracterizeaza in mod special si ne pune cu un pas in fata tuturor.

Dispunem de sute de modele, texturi si culori, sisteme diverse pentru orice tip de fereastra, fara exceptie, dar cel mai important dispunem de bunavointa si dedicare pentru fiecare client in parte.

Nu este nicio problema daca nu te descurci cum sa asortezi materialele si culorile sau ce sisteme sa folosesti, consultantii nostri te vor indruma si te vor sfatui cel mai bine de cuviinta in implementarea acestora in designul casei tale.

Punem accent pe detalii si pe bunul gust, ne axam pe cerintele clientului si executam cu professionalism orice proiect.

Alte detalii

Adresa
Str. Floare de Cais nr. 11A, Bl. B1-2