MARRO ELECTRIC SYSTEMS

Utilaje si Echipamente   Bucuresti   19 vizualizări Referinţă: 446

Locatie: Bucuresti


MARRO ELECTRIC SYSTEMS este o companie cu capital integral romanesc ce și-a început activitatea în anul 2006, având sediul în București. Suntem un grup puternic, dedicat excelenței în ceea ce facem, principalul obiect de activitate fiind producerea grupurilor electrogene.

MARRO ELECTRIC SYSTEMS oferă spre comercializare o gama variată de grupuri electrogene, producție proprie MARRO, in diferite variante constructive (cu/fara carcasa, montate pe remorca, ). Spectrul foarte amplu de motorizări și puteri (de la 10 KVA la 3200 KVA) ne permite să vă oferim varianta optimă și perfect adaptată cerințelor dumneavoastră.

De asemenea, societatea noastră vă oferă o gama largă de UPS-uri, cu puteri de la 350 VA până la 800 KVA și stabilizatoare de tensiune monofazice și trifazice.

Filosofia firmei noastre se bazează pe principiul conform căruia comercializarea produselor trebuie să aibă ca fundament o cunoaștere foarte aprofundată a acestora și un sprijin tehnic permanent și specializat oferit clienților noștri. De aceea, printre serviciile puse la dispoziția dumneavoastră, amintim:

- consultanță de specialitate pentru alegerea soluției optime;

- lucrări de montaj pentru livrări la cheie ale echipamentelor;

- service și întreținere atât pentru grupuri electrogene (cu motoare Perkins, Navistar, Cummins, John Deere, Volvo, Deutz, MAN, Doosan, Iveco,), cât și pentru UPS-uri si stabilizatoare de tensiune, servicii menite să asigure o bună funcționare a echipamentelor.

Obiectivul principal al firmei noastre este acela de a ne impune pe piață ca un nume de referință în ceea ce privește calitatea produselor și a serviciilor oferite. Dorim să ne facem din ce în ce mai cunoscuți în domeniul nostru de activitate prin integritatea de care dăm dovadă și prin grija autentică pe care o manifestăm față de binele clienților și al angajaților noștri. Entuziasmul, pasiunea și energia echipei noastre sunt principalii factori ce stau la baza realizării acestui obiectiv.

Alte detalii

Adresa
str. Palisandrului, nr. 14