DAL TRAVEL

Agentii de turism   Sector 1   16 vizualizări Referinţă: 450

Locatie: Sector 1


DAL TRAVEL este agentia de turism si ticketing de care aveti nevoie.

DAL TRAVEL se situeaza in momentul de fata prin oferta, experienta, consultanta, si promptitudinea pe care le ofera in domeniul serviciilor turistice printre cei mai importanti Tour Operatori din Romania.

Gama complexa si completa de servicii turistice pe care DAL TRAVEL vi le pune la dispozitie are la baza respectul pentru timpul si banii dumneavoastra.

Traim intr-un ritm trepidant, iar schimbarile continue pe care le resimtim cu totii, constituie pentru DAL TRAVEL o provocare permanenta cu urmatoarele deziderate: calitate si performanta.

Fie ca ne adresam institutiilor de stat, marilor corporatii, reprezentantelor, diverselor societati comerciale sau clientilor individuali, calitatea serviciilor noastre permite gestionarea pragmatica a intereselor, preferintelor si prioritatilor dumneavoastra.

Intelegand necesitatea oamenilor de afaceri de a calatori, agentia DAL TRAVEL va pune la dispozitie conceptul de CORPORATE BUSINESS TRAVEL, care raspunde exigentelor clientilor nostri in cel mai scurt timp, asigurand asistenta de urgenta 24 de ore din 24.

DAL TRAVEL va ofera prin echipa sa de profesionisti, consultanta in urmatoarele domenii: ticketing, rezervari hoteliere (intern / extern), inchirieri de masini, organizari de evenimente (congrese, conferinte, seminarii, etc.), excursii profesionale si vacante de vis in tara si in strainatate.

NU EZITATI! DAL TRAVEL se va dovedi a fi cea mai buna alegere pentru interesele dumneavoastra

Alte detalii

Nume Comercial
DAL TRAVEL SRL
Adresa
Str. George Enescu nr.33, Ap.2 Interfon 2