CHRISTIAN TOUR

Agentii de turism   Sector 1   17 vizualizări Referinţă: 453

Locatie: Sector 1


Din 1997 pana in prezent, Christian Tour a devenit cel mai mare tour operator de vacante charter din Romania. A acumulat know-how si experienta, ajungand in topuri si mentinandu-si pozitia de lider in industrie. Aceasta evolutie spectaculoasa s-a perpetuat datorita muncii constante a unei echipe de oameni valorosi. Christian Tour a realizat ca, dincolo de tehnologia moderna, clientii au in continuare nevoie de profesionisti care sa le ofere cele mai bune solutii si alternative in materie de destinatii turistice.

Devenind cel mai mare tour operator de vacante charter din Romania, cu peste 25 ani experienta in turism, Christian Tour a facut din imposibil, posibil si a construit "Cate un drum spre fiecare vis", acesta fiind sloganul cu care ne identificam si totodata varianta metaforica, rafinata, a promisiunii brandulu nostru.

Christian Tour este membru fondator al Memento Group of Companies, cel mai mare grup turistic de incoming, prezent pe piata din Romania inca din anul 2011. De la inceputul timpului, oamenii au avut o fascinatie deosebita in a explora si a cauta noi aventuri. Fiecare calatorie este o oportunitate personala de descoperire. Tocmai de aceea a aparut si Memento Group, un grup de companii care prin serviciile turistice create isi propune sa-i inspire pe toti calatorii in descoperirea unor experiente si aventuri unice.

Alte detalii

Nume Comercial
CHRISTIAN 76 TOUR S.R.L.
Adresa
Bd. Nicolae Balcescu, nr. 25