E-IZOLATII.RO

Constructii   Sector 6   20 vizualizări Referinţă: 460

Locatie: Sector 6


Magazinul online e-izolatii.ro este proprietatea MTM Izolatii & Constructii S.R.L.

Am livrat la cele mai mari proiecte din ultimii ani din Bucuresti si din tara, putem enumera cateva: Stadionul National, Sky Tower, Hidrocentrale, Cora Romania, Carrefour Romania, Biblioteca Nationala ( le puteti vedea in sectiunea ).

Societatea MTM Izolatii & Constructii SRL, este o companie romaneasca cu capital privat infiintata in anul 2005 ce are ca obiect de activitate importul si distributia de materiale moderne pentru izolatii in domeniul instalatiilor de climatizare, ventilatie si incalzire, cat si de diverse materiale de izolatii pentru constructii destinate cladirilor comerciale, rezidentiale, industriale, hoteliere si pentru instalatii tehnologice.

Avand un personal tanar si dinamic, bine pregatit profesional care pune un accent deosebit pe informarea corectă a clientului si pe promovarea celor mai noi materiale şi tehnologii din domeniul izolatiilor tehnologice si al constructiilor, la cel mai bun raport calitate / preţ societatea noastra ofera un pachet de solutii moderne clientilor sai la standarde europene, bazat pe o gama variata de materiale de calitate, accesorii si produse conexe, consiliere tehnica, asistenta tehnica la montaj si servicii logistice (distributie) la nivel national.

Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a firmei noastre, astfel incat dumneavoastra, clientii nostrii, sa fiti multumiti de serviciile noastre, precum si de colaborarea cu societatea noastra.

Materialele si serviciile oferite de către societatea noastră ţin să aducă un plus de garantie, calitate, promtitudine, siguranţă şi nu în ultimul rând durabilitate.

Pentru viitor avem in vedere o dezvoltare continua pe plan local si o extindere si in alte localitati din tara in ceea ce priveste promovarea si comercializarea marcilor pentru care detinem reprezentanta.

In calitate de importator direct de produse de la prestigioase companii internationale, ne-am propus sa devenim partenerul preferat atat al arhitectilor, instalatorilor si constructorilor, cat si al distribuitorilor de materiale de instalatii si constructii si impreuna sa reusim sa aducem servicii de cea mai buna calitate.

Alte detalii

Nume Comercial
MTM Izolatii & Constructii S.R.L.
Adresa
Str.Preciziei, Nr.13-15