Maguay Computers

IT   Sector 2   13 vizualizări Referinţă: 463

Locatie: Sector 2


Aguay Computers este unul dintre cei mai importanti producatori romani de sisteme informatice: notebook-uri, PC-uri, servere, storage comercializate sub marca proprie. Maguay Computers este de asemenea un important integrator de proiecte informatice complexe - capabil sa implementeze si sa livreze la cheie solutii informatice hardware si software cu asigurarea unor servicii si suport de calitate.

Mai mult, ca dezvoltator software, Maguay Computers furnizeaza si aplicatii software proprii.

Pozitionarea pe piata a firmei Maguay Computers este rezultatul unei politici de dezvoltare bazata pe cateva principii clare: tehnologie de ultima generatie, adesea in premiera, inalta calitate a executiei, in sisteme informatice standardizate si configurabile in functie de nevoile clientilor, insotita de asistenta tehnica de foarte buna calitate si garantie solida si in paralel cu un nivel ridicat de etica in afaceri, caracterizat prin integritate, onestitate si responsabilitate sociala, in toate actiunile pe care le intreprinde.

De-a lungul timpului, Maguay Computers a reusit sa se distinga pe piata de IT din Romania prin numeroasele certificari si premii obtinute de solutiile hardware si software avansate pe care compania le dezvolta. Configurabilitatea si calitatea inalta sunt elemente definitorii ale solutiilor Maguay Computers, compania avand capacitatea necesara de a raspunde celor mai exigente cerinte. Solutiile companiei Maguay Computers sunt perfect adaptate nevoilor clientului, pretul fiind intotdeauna cel corect.

Maguay Computers dezvolta propriile produse IT, platforme software si solutii complete integrate pentru clientii sai, cu un raport TCO (total cost of ownership)/calitate competitiv. Expertiza acumulata in timp este bazata pe integrarea celor mai noi tehnologii in cele mai complexe si variate proiecte. Compania si-a construit o reputatie puternica in randul clientilor si partenerilor sai, avand clienti multumiti cu care a incheiat parteneriate de lunga durata.

Alte detalii

Nume Comercial
Maguay Computers SRL
CUI
RO12167046
Adresa
Str. Bratului, Nr. 23