ECOWATER SYSTEMS

Casa si Gradina   Mircea Voda   22 vizualizări Referinţă: 469

Locatie: Mircea Voda


Ecowater Systems Romania de peste 20 de ani pe piata din Romania

in domeniul filtrarii, dedurizarii, purificarii apei

EcoWater brandul de încredere. Calitatea înaltă este un atribut esenţial al fiecărui dispozitiv EcoWater. În scopul asigurării celei mai bune calităţi, fabricile EcoWater din SUA deţin certificatul SO 9001-2000.

Dispozitivele noastre sunt proiectate astfel, încât să reducă la maxim numărul pieselor componente.

Realizate din materiale rezistente la coroziune. Ca urmare a acestor proceduri am obţinut echipamente fiabile cu o construcţie solidă, care asigură apă tratată în fiecare zi.

Când cumpărați de la noi nu sunteți singuri! Vă oferim consultanță pentru alegerea celor mai eficiente soluții potrivite in cazul Dvs.!

Vom cere opinia Dvs., vă vom reaminti data de service sau înlocuirea cartușelor de filtrare, veți fi primii care vor afla despre ofertele noastre speciale și multe altele!

Excelent raport calitate-pret pentru produse furnizate direct din stoc (depozit din Romania) de catre cel mai mare producator recunoscut la nivel mondial EcoWater Systems LLC SUA.

Prelungirea duratei de viaţă a aparatelor de uz casnic datorită protecţiei echipamentului şi instalaţiei de apă la depunerile de piatră. Obiecte sanitare mai uşor de curăţat prin reducerea consumurilor de săpun şi a depunerilor de piatră. Spălare şi clătire a ţesăturilor mai eficientă, care devin mai moi şi nu pierd culorile. Pană la 60% consum mai mic de detergenţi. Economisire a costurilor de incălzire prin creşterea pană la 20% a eficienţei incălzitorului de apă.

Consum foarte redus de apă şi sare pastilată pentru regenerare. Dispozitivele EcoWater sunt dotate cu mediu filtrant de înaltă performanţă şi sistem de control inteligent.

Este permanent monitorizat consumul de apă şi în mod automat este calculată cantitatea optimă de apă şi sare pentru regenerare, proporţional cu mediul filtrant epuizat.

Această tehnologie unică oferă exploatare foarte economică şi apă moale, ori de câte ori aveţi nevoie.

Dedurizatorul Ecowater

Eliminarea substanțelor dure din apă ar trebui să fie un obiectiv pentru fiecare dintre noi.

Este recunoscută importanța deosebită a calității apei pe care o utilizăm zilnic.

Acest echipament special este realizat pornind de la un principiu foarte simplu, pe baza căruia și funcționează: eliminarea calcarului din apa Dvs.

Producator: EcoWater Systems LLC SUA.

Produsul achizitionat de catre Dvs este UNIC! Date de identificare il definesc de la conceptie, inca din fabrica, SN(serial number)/DC(data code), fiind cele care va pot confirma data de fabricatie si lotul din care face parte produsul Dvs.

Tehnologia unicat pentru dedurizatoarele de apă EcoWater!

Cea mai economică soluţie de pe piaţă la dispozitia Dvs.

Costuri de operare extrem de reduse comparativ cu dedurizatoarele tradiţionale.

Investiţia se va amortiza într-o clipă.

Tehnologii Brevetate şi Durabile.

Eficienţa şi fiabilitatea maximă, pentru liniştea Dvs.

Cele mai frecvente utilizari ale produselor firmei noastre sunt in domeniul casnic, imbunatatind calitatea apei in apartamente, case si grupuri de case, vile dar si in aplicatii unde consumul de apa este mai mare cum ar fi baruri, restaurante, pensiuni, hoteluri, spalatorii etc.

Alte detalii

Nume Comercial
ECOWATER SYSTEMS ROMANIA SRL
Adresa
Strada Zefirului, nr 50, Com. Salcioara