Cuppyvet

Servicii animale de companie   Ploiesti   22 vizualizări Referinţă: 473

Locatie: Ploiesti


Echipa noastra vine la clinica deoarece aici, la Cuppy Vet Ploiesti, avem un crez: sa facem o lume mai buna pentru animalele si iubitorii de animale care ne trec pragul. Nu este vorba doar de a veni la serviciu; este vorba despre a oferi o viata fericita animalelor de companie care sunt in grija noastra.

Avem echipa de care aveti nevoie: o echipa care isi face timp sa va asculte ingrijorarile, sa discute cu privire la nevoile animalului dvs de companie si sa il faca sa se simta confortabil si bine ingrijit. O echipa in care puteti avea incredere. Sunati-ne astazi sa discutam despre cum poate fi animalul dvs de companie sanatos si fericit mult timp de acum inainte!

MISIUNEA NOASTRA

In cabinetul nostru, toti pacientii sunt tratati ca si cum ar fi propriile noastre animale. Facem efortul necesar pentru a-l aborda pe fiecare cu integritate si compasiune, respectand cel mai inalt nivel de ingrijire medicala. Ne consacram protejarii si amelorarii sanatatii animalelor si ne punem intreaga pricepere in slujba unei performante veterinare superioare.

Alte detalii

Nume Comercial
Cuppyvet
Adresa
Strada Trei ierarhi Nr. 4
Youtube video: